Αγγλία

Λονδίνο – Γουινζορ

LondonΗμέρα 1: Αθήνα / Θεσσαλονίκη – Λονδίνο

Αναχώρηση με απευθείας πτήση για το Λονδίνο. Άφιξη, συνάντηση με τον ελληνόφωνο ξεναγό και ξεκινάμε την πανοραμική ξενάγηση στην πόλη από την περιοχή του Γουάιτχολ και Ουέστμινστερ που αποτελούν το κέντρο της πολιτικής και θρησκευτικής εξουσίας της Αγγλίας, με το επιβλητικό κτίριο του Κοινοβουλίου, το Αβαείο του Ουέστμινστερ, τα ογκώδη δημόσια κτίρια της οδού Γουάιτχολ, όπου στεγάζονται εδώ και αιώνες διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες, την πλατεία Τραφάλγκαρ με την Εθνική πινακοθήκη. Στη συνέχεια, περνώντας από το φημισμένο Σέιντ Τζέιμς Παρκ, θα φθάσουμε στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ όπου και διαμένει η Βασίλισσα Ελισάβετ. Διασχίζοντας την Παρκ Λέιν, με τα πολυτελέστατα ξενοδοχεία από την μια και το πανέμορφο Χάιντ Παρκ από την άλλη, θα οδηγηθούμε στο έργο του Τζόν Νας, Μάρμπλ Αρτς. Συνεχίζουμε την ξενάγηση μας περνώντας από την περιοχή του Σάουθ Κένσινγκτον βλέποντας το μνημείο του Αλβέρτου, το Άλμπερτ Χωλ, τα δαιδαλώδη μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Επιστημών. Θα συνεχίσουμε με το Σίτυ, το μέρος όπου χτυπάει η οικονομική καρδιά του Ηνωμένου Βασιλείου, για να δούμε το Χρηματιστήριο, την Τράπεζα της Αγγλίας και τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου, τον Πύργο του Λονδίνου και την γέφυρα του Πύργου. Τέλος, θα επισκεφθούμε το Βρετανικό και την ελληνική πτέρυγα, όπου θα δούμε τα περίφημα Μάρμαρα του Παρθενώνα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Προαιρετικός βραδινός γύρος της πόλης με αφετηρία την πλατεία Πικαντίλι, για να γνωρίσουμε την πλατεία Λέστερ, το Σόχο και την κινέζικη συνοικία, την πλατεία Κόβεν Γκάρντεν με τη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου.

Ημέρα 2: Λονδίνο

Ελεύθερη μέρα να την αξιοποιήσετε όπως επιθυμείτε. Μπορείτε να διαλέξετε ένα από τα δεκάδες μουσεία για να επισκεφτείτε, όπως το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας με τα 80.000.000 εκθέματα, το Μουσείο Βικτωρίας και Αλβέρτου, το μεγαλύτερο μουσείο διακοσμητικών τεχνών του κόσμου, το Αυτοκρατορικό Πολεμικό Μουσείο. Προαιρετικά μπορείτε να συμμετέχετε στην κρουαζιέρα με τα ειδικά πλοιάρια στον Τάμεση.

Ημέρα 3: Λονδίνοlondon

Σήμερα, στην ελεύθερή σας μέρα, μπορείτε να απολαύετε μία κρουαζιέρα στον Τάμεση και Γκρήνουιτς. Τα πλοιάρια φεύγουν καθημερινά κάθε μισή ώρα από τις κεντρικές αποβάθρες της πόλης (Westminster Pier, London Eye Pier, Tower Pier & Greenwich Pier). Το βράδυ μπορείτε να δειπνήσετε σε κάποιο από τα πολλά εστιατόρια της πόλης.

Ημέρα 4: Λονδίνο/Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Η σημερινή τελευταία μέρα περιλαμβάνει επίσκεψη στην πόλη του Γουίντσορ με το κάστρο και τα θερινά ανάκτορα της Βασιλικής οικογένειας. Θα περιηγηθούμε στα γραφικά δρομάκια της πόλης και στον ελεύθερο χρόνο προτείνουμε μίνι κρουαζιέρα στον Τάμεση ή επίσκεψη στον κολέγιο Ίτον. Μπορείτε να επισκεφθείτε προαιρετικά το κάστρο με τα επίσημα διαμερίσματα και το κουκλόσπιτο του Βασίλισσας. Μεταφορά στο αεροδρόμιο.

Σημείωση: Η ροή των ημερησίων προγραμμάτων ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς να παραλείπεται τίποτα.

Αναχωρήσεις Από 01/07/2016 έως 31/08/2016 κάθε Πα

Πα 02/09/2016  Πα 09/09/2016 

Δίκλ. 598€ € 

Μονό 798

Φόροι 153€ 

Διαμονή  4* Holiday Inn Regents Park ή παρόμοιο 

539total visits,1visits today