Βιέννη

 Βιέννη

Ημέρα 1: Αθήνα/Θεσσαλονίκη – Βιέννη

Άφιξη αεροπορικώς στην πρωτεύουσα της Αυστρίας, τη Βιέννη. Πρωινή ξενάγηση κατά την οποία θα δούμε τη περιμετρική Ριγκστράσε με την Κρατική Όπερα, το Αυστριακό Κοινοβούλιο, το ιστορικό πανεπιστήμιο και τα ανάκτορα του Χόφμπουργκ. Συνεχίζουμε με την Βοτίφκιρχε, το μπαρόκ ανάκτορο Μπελβεντέρε, το Δημαρχείο, τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου και καταλήγουμε στην εσωτερική μας επίσκεψη στα θερινά ανάκτορα του Σενμπρούν με τα 2.000 δωμάτια (προαιρετική είσοδος). Μεταφορά στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο.

Ημέρα 2: Βιέννη (προαιρετική εκδρομή Μάγιερλινγκ – Δάση Βιέννης)

Ελεύθερη μέρα στη διάθεση σας. Η πρόταση μας είναι να ακολουθήσετε την εκδρομή μισής ημέρας στο μοναστήρι του Τίμιου Σταυρού λίγο έξω από τη Βιέννη, που αποτελεί ένα από τα βασικά καταλύματα των Μοναχών του Κιστεριανού δόγματος. Διασχίζοντας τα δάση της Βιέννης, θα επισκεφθείτε στην συνέχεια το θρυλικό Μάγιερλινγκ, εκεί όπου διαδραματίστηκε η τελευταία πράξη του πιο γνωστού βασιλικού ρομάντζου με την αυτοκτονία του πρίγκηπα Ροδόλφου (γιος της αυτοκράτειρας Σίσυ) και της Μαρία Βετσέρα. Η λουτρόπολη Μπάντεν με τα ιαματικά λουτρά, τις πολυτελείς επαύλεις του 18ου αιώνα και το καζίνο, ολοκληρώνει την εκδρομή.

Ημέρα 3: Βιέννη

Πρωινό και ελεύθερη μέρα στη διάθεσή σας για βόλτες ή για ψώνια στην πόλη. Μπορείτε να επισκεφθείτε περίφημα café όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας και να δοκιμάσετε τα υπέροχα γλυκά, όπως το παραδοσιακό Sacher, το καφέ Central ή το Café Motzart.
Ημέρα 4: Βιέννη (προαιρετική εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ)

Ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε μια ωραία ολοήμερη εκδρομή μέχρι το Σάλτσμπουργκ, γενέτειρα του Μότσαρτ. Το Σάλτσμπουργκ στα δυτικά της χώρας και σε υψόμετρο 425 μ. είναι το «Παραμύθι της Αυστρίας» χτισμένο δίπλα στο ποτάμι με τους χαριτωμένους τρούλους και τα καμπαναριά, το επιβλητικό κάστρο και για φόντο τα χιονισμένα βουνά. Θα περιηγηθούμε στο ανάκτορο Ρεζιντέντς και στους κήπους Μιραμπέλ, τον καθεδρικό της πόλης, το Δημαρχείο, τον πύργο Γκλόκενσπιλ, το αβαείο του Αγίου Πέτρου. Χρόνος στην διάθεση σας για βόλτα ή για γεύμα. Επιστροφή στην Βιέννη αργά το απόγευμα.

Ημέρα 5: Βιέννη – Αθήνα/Θεσσαλονίκη

Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

Αναχωρήσεις         Πέ 23/03/2017

Τιμές                        Δίκλ 435€  Μονό  535€   Φόροι 150€   Διαμονή  5* Ξενοδοχεία

Αναχωρήσεις         Πέ 23/03/2017

Τιμές                        Δίκλ 535€  Μονό  715€   Φόροι 150€   Διαμονή  4* sup. Ξενοδοχείο

Αναχωρήσεις         Πέ 23/03/2017

Τιμές                        Δίκλ 575€  Μονό  775€   Φόροι 150€   Διαμονή   5* Ξενοδοχεία

Παρατηρήσεις:

Οι παραπάνω τιμές είναι σε Ευρώ κατ’ άτομο, περιλαμβάνουν ΦΠΑ και ισχύουν για τη συγκεκριμένη αναχώρηση.
Όπου εμφανίζονται τιμές Bonus Price αυτές ισχύουν για έγκαιρες εγγραφές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
Επιβάρυνση εσωτερικών πτήσεων με Aegean από/προς Θεσσαλονίκη: κατόπιν ζήτησης εφόσον δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα.

311total visits,2visits today